iCronos : totul despre abonamentul tau Orange intr-o singura aplicatie

iCronos este o noua aplicatie pentru iPhone disponibila in AppStore cu ajutorul careia puteti vedea detalii privind abonamentul vostru la Orange, informatiile fiind preluate prin intermediului contului vostru din Orange WebCare.

Trebuie sa aveti un cont Orange WebCare, daca nu aveti puteti face unul aici, care sa fie facut folosind numarul de telefon pe care aveti un abonament activ la Orange. In baza contului vostru iCronos va afisa detalii privind minutele, in retea/nationale, sau traficul de date disponibile pana la urmatoarea data de facturare. Totodata aplicatia va ofera informatii privind numaru de puncte Thank You pe care vi le ofera Orange, valoarea acestora in mod normal in orice Orange Shop dar si valoarea acestora in magazinul online unde toata lumea beneficiaza de o majorare a valorii punctelor. Pe langa astea cu ajutorul aplicatiei puteti vedea cand a fost emisa ultima factura, valoarea acesteia dar si totalul facturilor neachitate.

iCronos va da posibilitatea de a vedea informatii privind toate numerele de telefon incluse in acel abonament sau informatii doar pentru un singur numar, deci cam tot ce va trebuie intr-o singura aplicatie, fara a fi nevoie sa accesati site-ul Orange.

Din cate observ eu informatiile privind minutele/traficul de date disponibile se bazeaza pe serviciul Cronos al Orange iar eu personal am observat ca de multe ori in contul WebCare informatiile de la Cronos se actualizau mai greu decat informatiile afisate cand accesam serviciul direct din telefon.

iCronos pare interesanta si eu asteptam de mult sa vad o astfel de aplicatie pentru Orange, pentru cei interesati aplicatia costa 0.79€ in AppStore si o puteti cumpara de aici. Si nu, iCronos nu e facuta de Orange ci de un developer roman.