Prima Pagina aplicatii iCronos : totul despre abonamentul tau Orange intr-o singura aplicatie

iCronos : totul despre abonamentul tau Orange intr-o singura aplicatie

iCronos este o noua aplicatie pentru iPhone disponibila in AppStore cu ajutorul careia puteti vedea detalii privind abonamentul vostru la Orange, informatiile fiind preluate prin intermediului contului vostru din Orange WebCare.

Trebuie sa aveti un cont Orange WebCare, daca nu aveti puteti face unul aici, care sa fie facut folosind numarul de telefon pe care aveti un abonament activ la Orange. In baza contului vostru iCronos va afisa detalii privind minutele, in retea/nationale, sau traficul de date disponibile pana la urmatoarea data de facturare. Totodata aplicatia va ofera informatii privind numaru de puncte Thank You pe care vi le ofera Orange, valoarea acestora in mod normal in orice Orange Shop dar si valoarea acestora in magazinul online unde toata lumea beneficiaza de o majorare a valorii punctelor. Pe langa astea cu ajutorul aplicatiei puteti vedea cand a fost emisa ultima factura, valoarea acesteia dar si totalul facturilor neachitate.

iCronos va da posibilitatea de a vedea informatii privind toate numerele de telefon incluse in acel abonament sau informatii doar pentru un singur numar, deci cam tot ce va trebuie intr-o singura aplicatie, fara a fi nevoie sa accesati site-ul Orange.

Din cate observ eu informatiile privind minutele/traficul de date disponibile se bazeaza pe serviciul Cronos al Orange iar eu personal am observat ca de multe ori in contul WebCare informatiile de la Cronos se actualizau mai greu decat informatiile afisate cand accesam serviciul direct din telefon.

iCronos pare interesanta si eu asteptam de mult sa vad o astfel de aplicatie pentru Orange, pentru cei interesati aplicatia costa 0.79€ in AppStore si o puteti cumpara de aici. Si nu, iCronos nu e facuta de Orange ci de un developer roman.

 • radu_h

  “Si nu, iCronos nu e facuta de Orange ci de un developer roman.”… Cand o sa se agite Orange, Vodafone sau Cosmote pentru abonatii sai de rand… Cred ca daca o facea Orange, te mai costa 2-3 EURO pe luna la abonament 🙂

 • Pingback: Tweets that mention iCronos : totul despre abonamentul tau Orange intr-o singura aplicatie | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • @radu_h: Lol, nu avea cum sa coste pentru ca ar fi fost disponibila prin AppStore, doar daca ar fi facut un serviciu special, separat.

 • radu_h

  @zaone: Da, la un serviciu separat ma gandeam, stiu ca se intelege altfel :))

 • Nelutu

  Din pacate am cumparat aplicatia. Doar profit sa le iasa, nu conteaza ce vand clientilor. Pentru informatia aceea de care NU am nevoie doar o data la luna (maxim doua ori) nu merita banii. In plus fata de asta iti mai si tranteste o reclama sus. Nu glumesc cand spun ca nu merita aplicatia. Am fost super incantat de ea cand am vazut-o. De acum suflu si in lapte.

 • Fmac

  Nu merita 3 lei? Hai mah fi serios.

 • ovidiu

  YESSS!!!! o cumpar 🙂 de ce sa ma loghez in cont si sa vad acelasi informatii cand pot fi snob si pot face totul cu un program …. aaaa sa nu uit … imi pot si plati factura daca intru pe webcare dar de ce as face-o :))) cand am aplicatia asta 🙂

 • bebe

  intrebare: poti sa faci modificari si optiunilor din abonament prin acest program, la serviciul self care ma refer ?

 • @bebe: Nu cred, doar sa vezi informatii.

 • Florin

  si gata …. atat a fost cu icronos. nesimtitii de la orange au cerut Apple sa scoata aplicatia din Appstore. URAT !!!