Prima Pagina blackra1n iH8sn0w renunta la proiectul privind Spirit

iH8sn0w renunta la proiectul privind Spirit

Zilele trecuta va spuneam ca iH8sn0w lucreaza la un mic program cu ajutorul caruia veti putea face jailbreak cu Spirit peste blackra1n fara sa aveti nici o problema cu blocarea telefonului dupa reboot. Din pacate iH8sn0w a anuntat in cursul serii trecut ca a abandonat lucrul la acest proiect asa ca toti cei care au nevoie de untethered jailbreak vor trebuie fie sa treaca la firmware 3.1.3 cu un custom ipsw sau sa ramana acolo unde sunt daca nu au SHSH-uri salvate in Cydia.

Imi pare rau, insa astea sunt vestile, inainte sa va apucati de restore cu un custom ipsw eu va avertizez ca exista o foarte mare posibilitatea ca procesul sa nu functioneze si va trebui sa faceti restore la firmware 3.1.3 si veti pierde decodarea, asa ca atentie mare.

 • Pingback: Tweets that mention iH8sn0w renunta la proiectul privind Spirit - -- Topsy.com()

 • radu_h

  Si daca se hotarasc sa treaca la 3.1.3, sa se grabeasca sa nu scoata apple un update ca sa elimine posibilitatea de jb cu spirit

 • @radu_h: Si asta e un sfat de luat in seama, mersi.

 • CoolZone

  Pacat ca a renuntat, era un lucru foarte util si nu era nevoie de reinstalat aplicatii.

 • radu_h

  Din cate am inteles eu, SHSH-urile salvate era crucial. Probabil ca s-a gandit ca e deranjul prea mare, iar cei care le au salvate deja, pot trece la 3.1.3 si asta e. Fac jb cu spirit si-si reinstaleaza aplicatiile din backup.

 • Sunris3

  salut! am firmware 3.1.2 cu unthetered jailbreck(necesita blackrain dupa restrat) dar am salvat shsh-ul 3.1.3 in cydia..ideea care este,daca fac restore printr-un custom si apoi cu spirit jailbreack,pierd decodarea?

 • @Sunris3: Se numeste jailbreak si daca faci cu un custom nu pierzi decodarea.

 • Sergiu

  @zaone:

  Salut, pentru cei care au 3.1.2 cu shsh si pt. 3.1.2 si pt. 3.1.3, 3Gs untreated, tefonul a fost blocat candva pe o retea din Anglia, dar acum pe 3.1.2 e jaibreak`uit si unlocked cu blackra1n. Exista posibilitatea de a trece la 3.1.3 fara sa se piarda decodarea, si apoi sa se faca jailbreak cu spirit? Daca da, este vre-un tutorial undeva? Mersi.

 • @Sergiu: Doar cu un custom firmware pentru 3.1.3 insa nu stiu daca va merge sa faci jailbreak cu Spirit peste cel din custom firmware..