Video preview : Prince of Persia Warrior Within

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KsQlpfwgamo[/youtube]

V-am anuntat inca de saptamana trecuta ca Gameloft pregateste un joc foarte interesant pentru iPhone/iPod Touch, anume Prince of Persia : Warrior Within, si acum avem primul gameplay video facut la conferinta oraganizata de Gameloft la Paris cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta.

Prince of Persia Warrior Within va da controlul asupra lui Dastan, care este desigur in cautarea insulei timpului, locul in care se afla clepsida cu ajutorul careia poate da timpul inapoi pentru a-si schimba destinul. Actiunea jocului se intinde de-a lungul a 24 de nivele care va poarta de pe corabiile inamice pana in palatele Orientului Mijlociu, jocul pare sa arate destul de bine din punct de vedere grafic, dar e si normal avand in vedere standardele la care trebuie facute jocurile in ziua de azi.

Prince of Persia : Warrior Within urmareste firul epic al filmului ce urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat, in ultima vreme a devenit o moda ca fiecare film sa aiba si un joc pentru PC/console sau iPhone/iPod Touch, majoritatea sunt extrem de prost facute insa acesta sunt sigur ca se va abate de la regula.

So, ce parere aveti despre joc? Il veti cumpara sau nu cand va aparea in AppStore?