Android in sfarsit portat pe iPhone 3G

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uJj0kHQgC9w[/youtube]

Dupa cateva saptamani de munca, cei de la linuxontheiphone au reusit in sfarsit sa porteze Android OS pe iPhone 3G, si dupa cum vedeti in video totul merge destul de bine avand in vedere circumstantele, ba mai mult aveti posibilitatea sa trimiteti/primisi SMS-uri insa functia de telefonie este oarecum indisponibila. Spun oarecum deoarece practic puteti suna de pe telefon insa persoana  de la “celalalt capat al firului” nu va auzi ceea ce spuneti.

Din pacate nu functioneaza nici sunetul, de altfel nici nu puteti instala aplicatii care au sunet, puteti totusi naviga pe internet, chiar mai bine decat inainte deoarece au fost imbunatatite driverele pentru WiFi astfel in cat sa fie 100% compatibile cu cerintele Android.

Cele necesare pentru instalarea Android OS pe iPhone 3G vor fi disponibile in cateva zile, poate pana atunci vor reusi sa modifice si driverele pentru audio astfel incat sa functioneze totul corect. Din cate am auzit in video a fost portat ultrasn0w pentru decodarea telefonului insa momentan puteti doar trimite/primi SMS-uri.