Cum sa rezolvi problema cu iconitele dupa ultimul Winterboard update

Dupa ultimul update pentru Winterboard au existat multe persoane care au intampinat probleme cu temele instalate, astfel ca in unele cazuri iconitele din SpringBoard erau sterse in loc sa apara sub culoarea lor normala asa ca iata cum puteti scapa de aceste probleme daca aveti Winterboard si teme aplicate.

Solutia 1 : Deschideti Winterboard si dezactivati Summerboard apoi dati respring. Este posibil ca dupa dezactivarea Summerboard sa dispara anumite elemente ale temei, daca nu dispare nimic ramaneti aici, daca aveti probleme reactivati Summerboard si continuati cu solutia 2.

Solutia 2 : Downloadati din Cydia o tema numita White Labels si activati-o in Winterboard impreuna cu tema pe care o aveati initial, nu e look-ul original Apple insa se apropie destul de mult de acesta. Daca totusi nu va place cum arata traceti la solutia 3.

Solutia 3 : Dupa ce ati facut pasii din solutia 2 conectati terminalul la PC, deschideti ifunbox si navigati catre Library/Themes/White Labels/ si editati info.plist cu urmatoarele linii de cod:

STEGETI :

<key>UndockedIconLabelStyle</key>
<string>color: white</string>

Si inlocuiti cu :
<key>DockedIconLabelStyle</key>
<string>font-family: Helvetica; font-size: 11px; color: white; text-shadow: #000000 0px -1px 0px</string>
<key>UndockedIconLabelStyle</key>
<string>font-family: Helvetica; font-size: 11px; color: white; text-shadow: #000000 0px -1px 0px</string>

Dupa asta dati respring iar, totul ar trebui sa fie cum era inainte de update. Totusi daca apare un alt update ar trebui sa dezactivati White Labels pentru a vedea daca totul merge ok fara.

Pentru orice alte probleme simtiti-va liberi sa intrebati aici.