Cloud Browse disponibila din nou in AppStore

Cloud Browse, aplicatia care va permite sa vizualizati continut flash pe iPhone este din nou disponibila in AppStore si spre bucuria tuturor este la fel de gratuita ca si atunci cand a fost scoasa asa ca luati-o inainte sa o scoata din nou.

Un articol despre functiile Cloud Browse gasiti aici, astazi va voi prezenta doar noutatile pe care le aduce noua versiune a aplicatiei :

  • a fost adaugat suport pentru tastatura in toolbar, acum puteti introduce textul mult mai usor;
  • a fost adaugata o sectiune Settings;
  • a fost adaugata o lista a gesturilor ce pot fi facute in Cloud Browse;
  • a fost adauga posibilitatea de a va conecta istoria navigarii cu un profil online.

Din pacate Cloud Browse este disponibila doar in US AppStore, si o puteti downloada de aici, asa ca va trebuie un cont acolo pentru a o putea lua Aplicatia este compatibila cu orice firmware de la 3.1.2 in sus asa ca daca aveti instalata o versiune de firmware mai veche decat aceasta nu veti putea folosi aplicatia.

11 COMENTARII

  1. A reusit sa faca cibeva profil online? Am bagat 2 adrese de mail dar imi da eroare. Trebuie sa ma inregistre inainte?

  2. @weby:

    subscriu. daca in halul asta arata flashul pe iPhone (si nu ma refer doar la faptul ca papa baterie) inseamna ca nenea steve avea dreptate.

  3. Aceasta aplicatie va conecteaza la un desktop virtual unde lucrati cu o versiune pentru Windows a Firefox, nu e optimizat pentru iPhone in nici un fel, ruleaza de pe un calculator extern, altfel nu ar avea cum.
    Daca ar fi implementat flash pe iPhone ar fi aratat cu totul altfel.

  4. @Marius: stii cum e, suntem oameni, nici odata nu o sa fim multumiti. iPhone are unele chestii, HTC si Nexus One altele. Nu o sa le putem avea nici odata pe toate impreuna. So, nu o sa fim multumiti never, chiar de le-am avea togheter, am gasi noi ceva ce nu are, si ne-ar trebui, dar cei mai important, doar ne-ar trebui sa aiba nu ca l-am si folosi 🙂