Prima Pagina accesorii Cum sa folosesti un iPhone pe post de ventilator sau laser

Cum sa folosesti un iPhone pe post de ventilator sau laser

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F6QqE3a8LzA[/youtube]

Cu o aplicatie si putina imaginatie un om a reusit sa transforme iPhone-ul intr-un device multifunctional montand in locasul pentru casti un mic ventilator care este alimentat de iPhone prin intermediul jack-ului de 3.5mm in care ar veni introduse in mod normal castile. Jucaria costa 19€, functioneaza cu o aplicatie gratuita din AppStore, are 3 viteze si ar putea fi destul de utila in zilele calduroase de vara.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=adSZdQTk0nI[/youtube]

Aceeasi firma a produs si un mic dispozitiv care din nou alimentat de mufa jack de 3.5mm a iPhone-ului poate proiecta o unda laser pe orice suprafata, similar cu bine cunoscutele “lasere” care se gaseau pe piata cu cativa ani in urma. Daca ventilatorul costa 19€, ei bine laserul costa 20€ insa prin intermediul unei aplicatii din AppStore probabil ii veti gasi si lui o utilitate in timpul unei prezentari de exemplu.

Proiectul acesta a venit de la o firma de accesorii din Germania pe care o puteti gasi aici si de la care probabil veti putea comanda respectivele produse.

 • alex

  Ma intreb daca bag muzica la iPhone , laser-ul pulseaza in functie de ce volum dau la muzica 🙂

 • mafia

  -tare rau ,dar foarte scump.

 • Pingback: Tweets that mention Bine, bine, dar de mancare, cand va face? -- Topsy.com()

 • n-am folosit iPhone-ul pe post de ventilator astazi, ci pe post de navigator. igo rules. desi pana la final, la ce calduri erau prin masina …chiar aveam nevoie de un ventilator….

 • cappy

  Era parca un programel care facea ceva smecherie cu difuzorul ce genera un curent slab de aer. 🙂 Unii ziceau ca e autosugestie.