TinyUmbrella va face Salvarea si folosirea SHSH-urilor mult mai simpla

TinyUmbrella este rezultatul combinarii aplicatiilor Umbrella si TinyTSS cu ajutorul carora puteti salva si folosi SHSH-urile iPhone/iPod Touch-ului vostru pentru a face restore.

Developerul din spatele proiectului The Firmware Umbrella a ales sa faca TinyUmbrella pentru a simplifica procesul de salvare/folosire a SHSH-urilor deoarece separat cele 2 aplicatii sunt destul de greu de folosit, in special de catrei cei fara prea multe cunostinte de PC. TinyUmbrella va modifica automat fisierul hosts din Windows, va face un folder special unde va salva SHSH-urile voastre iar serverul TinyTSS va sti exact de unde sa ia fisierele pentru restore dar va avea totodata o optiune pentru drag&drop, deci veti putea selecta fisierele SHSH si le veti putea adauga un aplicatie iar aceasta le va salva automat in folderele sale de unde le veti putea folosi pentru restore.

E o idee foarte buna avand in vedere ca e foarte posibil ca Apple sa nu renunte la mecanismul SHSH-urilor pentru iPhone 4G/HD, deci aveti grija si salvati SHSH-urile la timp. Deocamdata nu exista o data pentru disponibilitatea aplicatiei insa de indata ce va fi lansata va voi anunta.