Video : prezentare in detaliu a iPhone 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cr61ejrzaWc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wIUkUv4VT44[/youtube]

2 noi video-uri au aparut astazi, ambele au in prim plan prototipul de iPhone 4G/HD “gasit” in Vietnam. Dupa cum puteti observa cei de acolo au deschis aparatu, acesta incearca sa booteze insa se pare ca deschide automat un benchmark si cam atat. Imaginea cu iPhone OS 4.0 ruland pe acest prototip era in mod clar falsa deoarece se vede clar cum booteaza aceste device-uri.

Privind aceste videos sunt din ce in ce mai “prins” de noul look al telefonului, stiu ca multi dintre voi il detesta insa mie imi place si sper ca acesta sa fie design-ul noului device. Daca nu, asta e, sper totusi ca Apple a constientizat faptul ca trebuie un aer nou pentru cel mai bine vandut produs al sau.

9 COMENTARII

  1. e super misto design-ul… si cand te gandesti ca astfel au mai facut si rost si de spatiu…sper numa sa aibe procesorul de 1 gb si 512 ram :D…hmmm…. super. deabia astept sa apara ca deja 3gs-ul l-am vandut de 2 sapt si sincer ii duc lipsa… sper ca-n iulie la inceputul luni sa-l prind in italia, fiindca de la orange eu nu mai iau nimic … si renunt si la abonament

  2. mie sincer mi se pare cam trasa de par faza asta cu iphone-ul din vietnam…oricum..daca va ramane acest design va da clasa multor smartphone-uri existente pe piata…mai adaugam si speciificatiile hardware (cel putin ce se preconizeaza) si o sa avem o reteta de success 100% a la apple.