Split/Second disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CzqlidwjybY[/youtube]

Split/Second, jocul prezentat de mine aici este in sfarsit disponibil in AppStore si sincer sa fiu am cam ramas dezamagit de creatia celor de la Disney, ma asteptam sa faca un joc mai interesant, ceva diferit fata de ce exista cum in AppStore insa din pacate jocul nu exceleaza cu nimic. Are aceeasi grafica ca si majoritatea racing game-urilor din AppStore, acelasi tip de control(desi Split/Second nu ofera posibiliatea de a folosi butoanele de pe ecran ci doar accelerometrul pentru directie, nu are decat auto acceleratie si un buton de frana, iar asta eu il consider un mare mare minus) si in general acelasi feeling plictisitor.

Singurul lucru care diferentiaza acest joc de restul jocurilor de acelasi gen din AppStore este sistemul de powerplay care va da posibilitatea de a creea explozii de-a lungul traseului, explozii care altereaza circuitul si pun in dificultate oponentii vostri. In partea din spate a masinii veti vedea afisata o bara care se va umple pe masura ce faceti drift-uri, depasiti oponenti, faceti drafting in spatele oponentilor/etc, iar pe masura ce aceasta bara se va umple veti putea folosi sistemul powerplay pentru a creea exploziile. Din pacate  acest sistem nu este indeajuns de convingator pentru mine asa ca raman la ideea din paragraful anterior.

Pentru cei interesati Split/Second este disponibil momentan in US AppStore, costa 6.99$( va fi aproximativ 5.99€ in Ro) si poate fi cumparat de aici.