X2 Soccer 2010 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1mKhk-qnSoc[/youtube]

X2 Soccer 2010 sau X2 Football 2010 este continuarea versiunii din 2009 a jocului si din cate am vazut pana acum este o continuare incununata de succes a celor de la X2 Games deoarece versiunea de anul acesta a jocului imbina toate elementele bune din X2 Soccer 2009 plus o serie noua de optiuni si grafica special facute pentru versiunea din acest an.

Puteti observa si din trailer ca X2 Soccer 2010 are o grafica mult imbunatatita fata de versiunea anterioara, asta in principal datorita hardware-ului de pe iPhone 3GS, exista unele detalii care indica faptul ca grafica de pe iPhone 3GS/iPod Touch 3G este diferita fata de cea de pe celelalte device-uri insa deocamdata nu am cum sa confirma cest lucru. Developerii aplicatiei au modificat si AI-ul iar asta e un lucru bun, jucam astazi FIFA World Cup 2010 si sincer sa fiu am ramas dezamagit de modul in care este facut AI-ul respectivului joc, sper ca jucand X2 Soccer 2010 sa nu ma „traiesc” de acelasi sentiment.

X2 Soccer 2010 are implementate toate elementele de Multiplayer necesare unui asemenea joc, de la WiFi, continuand cu BlueTooth si chiar online multiplayer, iar eu unul abia astept sa „incing” o partida online.

Pentru ce interesati X2 Soccer 2010 este disponibil in Ro AppStore sub denumirea de X2 Football 2010, costa 5.49€ si il puteti downloada de aici.

Articolul precedentBiteSMS 4.8 beta 4 disponibil in Cydia
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 18.05.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.