iPhone OS 4.0 beta 4 disponibil! Articol actualizat constant!

6

In cursul serii trecute Apple a lansat cea de-a patra versiune beta a iPhone OS 4.0 si e foarte posibil ca aceasta sa fie chiar ultima versiune beta inaintea lansarii oficiale avand in vedere ca mai sunt paroximativ 3 saptamani pana la WWDC.

Iata ce aduce nou iPhone OS 4.0 beta 4 :
1. Acum exista in SpringBoard un mic folder denumit Utilities in care veti gasi aplicatiile Clock, Claculator, Compass si Voice Memos. Folderul e facut probabil de Apple pentru a demonstra cum functioneaza optiunea Folders.

2. Noul iPhone va avea o aplicatie eBooks destinata celor carora vor sa cumpere carti, e o optiune asemanatoare cu cea de pe iPad, iar acum exista un folder special in iPhone OS 4.0 unde veti gasi cartile cumparate.

3.  Au fost adaugate foarte multe wallpapere in iPhone OS 4.0, mai jos aveti demonstrate doar 3 dintre ele insa in OS veti gasi peste 18.

4. Au fost modificate iconitele pentru aplicatiile Clock, Weather si Notes.

5. Aplicatia Maps face localizarea mult mai rapid si mai exact si e posibil ca in noul iPhone sa vedem un alt chip GPS decat in iPhone 3GS, dar asta e normal deoarece si pe iPad a fost montat un chip diferit.

6. Daca sunteti in SUA puteti da disable mesajelor de grup.

7. Acum meniul tethering va oferi detalii despre operator si ce fel de serviciu va ofera.

8. Apple a introdus un mesaj de avertizare privind imposibilitatea de a sincroniza folderele cu actuala versiune de iTunes.

9. Camera raspunde mult mai bine la comenzi.

10. A fost rezolvata o problema cu notificarile locale pentru iPhone 3G.

11. A fost rezolvat un bug care va impiedica sa cautati melodiile cumparate din aplicatia iPoad.

12. iPhone OS 4.0 nu este compatibil cu functia Find My iPhone a MobileMe.

13. Acum exista posibilitatea de a face conferinte prin intermediul Game Center, so e foarte posibil ca noul iPhone sa aiba o camera frontala pentru a permite si conferintele video.

14. Acum aveti posibilitatea de a vedea o imagine de amsablu asupra pozelor din Camera Roll in Landscape Mode.