iPhone 4G/HD va avea sigur LED flash!

iPhone OS 4.0 beta 4 contine de ceva vreme referinte cu privire la existenta unui LED flash pozitionat langa camera iPhone-ului, iar prototipurile prezentate in ultima vreme au confirmat faptul ca viitorul iPhone va avea in mod sigur un flash LED!

Ieri v-am prezentat un filmulet in care cei din Vietnam aveau in fata un prototip de iPod Touch dotat cu o camera, iar iPhone OS 4.0 beta 4 s-au gasit referiri privitoare la existenta unui flash LED si pe versiunea viitoare de iPod Touch dar si pe urmatoarea versiune de iPad. Daca despre viitorul iPod Touch stim aproape sigur ca va avea o camera(camera trebuia sa aiba si modelul de anul trecut insa Apple a decis scoaterea sa cu putin timp inaintea lansarii) dotata cu flash LED se pare, despre iPad avem abia acum informatii solide ce indica faptul ca Apple se gandeste sa implementeze o camera(da, tot cu flash LED) in tableta.

Pe langa referirile privitoare la existenta unor camere dotate cu flash LED, in iPhone OS 4.0 au fost gasite referiri la Mac OSX 10.7 care e posibil sa fie lansat de Apple in cursul acestui an sau cel tarziu pana la WWDC-ul de anul viitor.

Plin de surprize aceasta ultima versiune beta a iPhone OS 4.0, e foarte posibil ca unele dintre aceste informatii sa se materializeze peste cateva luni sau anul viitor insa in mod sigur o buna parte din ele sunt adevarate.