Tableta iPad are vanzari mai bune decat Mac-ul

11

Cel putin asa sustin unii analisti care estimeaza ca Apple vinde in momentul de fata aproximativ 200.000 iPads saptamanal fata de aproximativ 110.000 Macs/saptamana, si foarte aproape de vanzarile iPhone 3GS, Apple comercializand in momentul de fata aproximativ 246.000 terminale iPhone 3GS in fiecare saptamana.

“Checks indicate that US iPad sales remain strong post-launch, driven by rising consumer visibility to iPad’s user experience, sustained PR/word-of-mouth marketing, 3G iPad launch, and broadening iPad apps/content,” Abramsky wrote in a note to clients this morning. “We believe Apple is now selling >200k iPads/week, greater than US Macs (est. 110k Macs/week) and just below US iPhone 3GS first quart (246k/week).”

Sincer sa fiu raman in continuare surprins de efectul pe care il are aceasta tableta fata de americani, analistii estimeaza ca pana la sfarsitul lunii iunie Apple va vinde nu mai putin de 1.8 milioane iPads in SUA si 2.4 milioane la nivel global. Desi pentru multi era greu de crezut(me included), dar iata ca tableta iPad a insemnat probabil pentru multi un compromis, renuntand la a-si cumpara un Mac in favoarea acestei “magice” tablete a celor de la Apple.

Se pare ca Apple a dat lovitura din nou… ce parere aveti, vor vinde 8 milioane de tablete pana la sfarsitul anului?