aDownloader – un download manager complet pentru iPhone

aDownloader este un download manager pentru iPhone/iPod Touch care va da posibiliatea de a downloada de pe internet aproape orice fisier posibil direct in telefonul vostru. Cu ajutorul acestui download manager puteti downloada fisiere audio, video, poze, documente, aplicatia suportand pana la 40 de extensii : PDF, doc, docx, xls, ppt mp3, mp4, m4a, wav, mpeg, mov, youtube, jpg, png, gif, bmp, txt, html, xml, zip , zip.

aDownloader are un browser integrat cu ajutorul caruia puteti naviga spre site-ul dorit de unde puteti downloada fisierul de care aveti nevoie, aplicatia functionand foarte bine si pe site-uri gen Rapidshare sau Megaupload.

Interesant este ca dupa ce ati downloadat un fisier il puteti si vedea, astfel ca daca downloadati o arhiva .zip aplicatia o va dezarhiva automat dandu-va posibilitatea de a vedea continutul arhivei direct in telefon, probabil in acest mod veti putea vizualiza si documente sau asculta melodii(desi inca nu am testat asta.)

Ok, sa spunem ca ati downlodat niste fisiere de pe internet si doriti sa le copiati in calculator, o sa ma intrebati in ce foldere din sistemul iPhone OS veti gasi fisierele insa eu va spun de pe acum ca nu e nevoie sa intrati absolut deloc in sistemul telefonului pentru a copia ceva. De ce? Ei bine deoarece aplicatia are un sistem de web sharing incorporat pe care il gasiti in meniul settings, il activati de acolo iar sub optiune veti avea afisat IP-ul si portul pe care trebuie sa le introduceti in browser si va conectati automat la aplicatia aDownloader pentru a copia in PC tot ce ati downloadat. Pe langa faptul ca puteti downloada in PC totul, aveti posibilitate si de a uploada in telefon orice fisiere doriti voi!

aDownloader poate fi instalat gratuit din Cydia.

10 COMENTARII

  1. @Zaone: pai amandoua sunt download managers…diferenta din punctul meu de vedere este ca cel prezentat de tine are si suport pt dezarhivare…in rest din descriere nu vad diferente majore…