Prima Pagina Android Android OS 2.2 Froyo mai rapid decat iPad

Android OS 2.2 Froyo mai rapid decat iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBQFXRW5ZiE[/youtube]

In video-ul de mai sus aveti o bucata din conferinta celor de la Google care a avut loc zilele trecute, insa ceea ce ne intereseaza pe noi incepe de la minutul 6:30, anume un mic test de performanta intre noul Android 2.2 Froyo, Android 2.1 Eclair si o tableta iPad. Testul consta in rularea unui aplicatii web ce contine benchmark-ul Sunspider care verifica performanta device-ului in rularea diferitor aplicatii in JavaScript.

Dupa cum puteti vedea Froyo este de 2 ori mai rapid decat tableta iPad si de aproape 3 ori mai rapid decat Android 2.1, iar asta se datoreaza implementarii tehnologiei din Google Chrome in browserul din Android 2.2 pentru a-i oferi un spor de performanta mai mult decat sesizabil.

Am testat si eu benchmark-ul pe telefonul meu si rezultatul a fost asemanator cu cel al iPad, daca sunteti interesati il puteti face si voi accesand acest link : dbgtst.appspot.com/ss/index.html .

Este oare Android 2.2 Froyo mai rapid decat iPhone 4.0? Va fi noul iPhone 4G/HD capabil sa tina piept unei asemenea performante? Eu spun ca vor fi destul de apropiate ca performanta cele 2 OS-uri.

Voi ce parere aveti?

  • volt

    oricum…android e mai bun ca iphone os,daca nu ar fii jailbreak….nu prea ai avea ce face cu iphonul.

  • FiatLux

    @volt: tu sa-ti cumperi telefoane cu Android, eu nu am JB pe telefon, si mi se pare cel mai bun la ora actuala. Ca cei de la Android te lasa sa schimbi tema si mai stiu eu ce e mai bun? Come on, dont be ridiculos. Si pana una alta, Apple interzice unele chestii si pt baterie. sa nu se termine in cateva ore.