Android OS 2.2 Froyo mai rapid decat iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBQFXRW5ZiE[/youtube]

In video-ul de mai sus aveti o bucata din conferinta celor de la Google care a avut loc zilele trecute, insa ceea ce ne intereseaza pe noi incepe de la minutul 6:30, anume un mic test de performanta intre noul Android 2.2 Froyo, Android 2.1 Eclair si o tableta iPad. Testul consta in rularea unui aplicatii web ce contine benchmark-ul Sunspider care verifica performanta device-ului in rularea diferitor aplicatii in JavaScript.

Dupa cum puteti vedea Froyo este de 2 ori mai rapid decat tableta iPad si de aproape 3 ori mai rapid decat Android 2.1, iar asta se datoreaza implementarii tehnologiei din Google Chrome in browserul din Android 2.2 pentru a-i oferi un spor de performanta mai mult decat sesizabil.

Am testat si eu benchmark-ul pe telefonul meu si rezultatul a fost asemanator cu cel al iPad, daca sunteti interesati il puteti face si voi accesand acest link : dbgtst.appspot.com/ss/index.html .

Este oare Android 2.2 Froyo mai rapid decat iPhone 4.0? Va fi noul iPhone 4G/HD capabil sa tina piept unei asemenea performante? Eu spun ca vor fi destul de apropiate ca performanta cele 2 OS-uri.

Voi ce parere aveti?