Prima Pagina deblocare ra1nb0wra1n – solutie de decodare pentru iPhone?

ra1nb0wra1n – solutie de decodare pentru iPhone?

De cateva zile exista un nou site care promitea marea cu sarea pentru toti cei care au avut nenorocul de a face update la firmware 3.1.3 si implicit la noul baseband. Noul “program” de decodare se numeste ra1nb0wra1n si nu este nimic altceva decat un mare fals facut desigur pentru cineva dornic de cat mai multa atentie.

Adresa site-ului in cauza este ra1nb0wra1n.com, trebuie sa apreciez faptul ca s-au chinuit sa faca o interfata foarte frumoasa bazata pe SpringBoard-ul unui iPhone si iPhone OS 4.0, insa laudele iau sfarsit aici deoarece ei incearca sa pacaleasca lumea cu un program care nu exista.

So, aveti mare grija sa nu cadeti in capcana lor si foarte important SA NU INSTALATI vreun program downloadat de pe acel site daca nu gasiti aici sau pe alt site de incredere o confirmare ca solutiile lor functioneaza.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 867 - Computer Games Forum()

 • cond0r

  http://whois.domaintools.com/ra1nb0wra1n.com – teoretic acest domeniu este inregistrat de geohot (dar poate s-a ajuns pana acolo, ca cineva sa inregistreze un domeniu pe numele altcuiva. GoDaddy.com nu cred ca ar permite asa ceva, mai ales ca geohot mai are inregistrat blackra1n.com la ei )

  Iar logo-ul seamana cu cel de la limera1n.com (domeniu inregistrat tot de geohot "teoretic").

  Probabil sunt solutiile lui Geohot.

  Sper !!!

 • iH8sn0w si comex au confirmat ca e fals. Poti schimba numele domeniilor(testat de mine chiar la godaddy), pe langa asta adu-ti aminte de limera1n.com care a fost inregistrat cu numele/datele lui dar a fost fals.

  Eu as spune sa il privesti exact asa cum este, adica un fals.

 • floreaalex

  ar fi fost prea frums sa fie adevarat..si sa nu trebuiasca sa astept OS 4.0 pt a-mi debloca telefonul…dar si eu cred ca e fals