Prima Pagina Apple Apple devanseaza pre-comenzile pentru iPad a 3-a oara

Apple devanseaza pre-comenzile pentru iPad a 3-a oara

Apple are probleme foarte mari cu stocurile pentru iPad, sau poate e doar o strategie de marketing, si pentru a 3-a oara a devansat pre-comenzile internationale pentru tableta iPad. Prima devansare a avut loc acum 9 zile cand primul val de tablete s-a vandut in doar 3 zile de la deschiderea pre-comenzilor, iar acum al doilea val de tablete s-a vandut in 7 zile.

Daca la prima devansare Apple anunta ca noile pre-comenzi vor fi livrate incepand cu 7 iunie, de aceasta data Apple a trecut ca data a livrarii doar “iunie” asa ca toti cei care comanda acum o tableta iPad ar putea avea de asteptat pana la sfarsitul lunii iunie pentru livrarea acesteia.

Situatia nu e cu mult diferita nici un SUA, un magazin din New York raporta ca are peste 400 de pre-comenzi facute si primeste cate 15 tablete pe zi, iar la un calcul scurt reiese ca le-ar trebui aproape o luna doar pentru a satisface comenzile curente, sa nu mai vorbim de cele noi.

Fie ca e vorba de o strategie de marketing sau Apple are intr-adevar probleme foarte mari cu stocurile(poate cele mai mari din istoria companiei), in final cei care sufera sunt clientii.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.