Apple devanseaza pre-comenzile pentru iPad a 3-a oara

Apple are probleme foarte mari cu stocurile pentru iPad, sau poate e doar o strategie de marketing, si pentru a 3-a oara a devansat pre-comenzile internationale pentru tableta iPad. Prima devansare a avut loc acum 9 zile cand primul val de tablete s-a vandut in doar 3 zile de la deschiderea pre-comenzilor, iar acum al doilea val de tablete s-a vandut in 7 zile.

Daca la prima devansare Apple anunta ca noile pre-comenzi vor fi livrate incepand cu 7 iunie, de aceasta data Apple a trecut ca data a livrarii doar “iunie” asa ca toti cei care comanda acum o tableta iPad ar putea avea de asteptat pana la sfarsitul lunii iunie pentru livrarea acesteia.

Situatia nu e cu mult diferita nici un SUA, un magazin din New York raporta ca are peste 400 de pre-comenzi facute si primeste cate 15 tablete pe zi, iar la un calcul scurt reiese ca le-ar trebui aproape o luna doar pentru a satisface comenzile curente, sa nu mai vorbim de cele noi.

Fie ca e vorba de o strategie de marketing sau Apple are intr-adevar probleme foarte mari cu stocurile(poate cele mai mari din istoria companiei), in final cei care sufera sunt clientii.