Tutorial : iPhodroid instaleaza automat Android pe iPhone 2G

Ieri au fost facute disponibile fisierele pentru instalarea Android OS pe iPhone 3G, dar odata cu ele un set nou de fisiere pentru iPhone 2G care simplifica instalarea Android pe iPhone. Astazi a fost scos un installer, denumit iPhodroid, care va da posibilitatea de a instala Android pe iPhone 2G simplu si usor fara a fi nevoiti sa parcurgeti toti pasii din tutorialele prezentate pe net.

iPhodroid este compatibil DOAR cu Mac OSX iar pentru a instala Android OS pe iPhone 2G aveti nevoie de :

  • un iPhone 2G jailbroken cu firmware 3.1.2;
  • OpenSSH instalat(din Cydia) si parola root telefonului sa fie “alpine”(daca nu ati schimbat parola atunci e alpine);
  • Jailbreak-ul sa fi fost facut cu blackra1n/redsn0w/pwnagetool, daca ati facut jailbreak cu Spirit atunci acest tutorial nu va functiona!
  • MacFuse instalat pe Mac.

Inainte sa incepeti procesul este important sa dati disable auto lock-ului din Settings>General>Auto Lock>Never. Dupa ce ati facut asta downloadati iPhodroid de aici, are peste 40MB.

Dupa ce ati extras fisierele din arhiva puteti incepe procesul, intreaga instalare nu ar trebui sa depaseasca 7 minute, iar fiecare pas ar trebui sa fie completat in maxim 2 minute. Daca observati ca totul dureaza mai mult inseamna ca ceva nu a mers bine si trebuie sa o luati de la capat.

Asta e tot, aveti FOARTE MARE ATENTIE la instalare si totul ar trebui sa decurga fara probleme. Acest tutorial NU functioneaza si pe alte terminale, este destinat exclusiv pentru iPhone 2G.