LSRotator – adauga autorotation in LockScreen

Va mai aduceti aminte de SBRotator, aplicatia care permitea autorotate-ul SpringBoard-ului? Ei bine LSRotator are exact aceeasi utilitate doar ca de aceasta data autorotate-ul va fi in LockScreen si nu in SpringBoard.

Sincer sa fiu nu prea vad utilitatea acestui tweak, in special daca nu aveti Cydgets instalate in LockScreen sau vreo alta aplicatie care sa va ofere posibilitatea de a folosi LockScreen-ul pentru a lucra in telefon.

LSRotator este inca in versiune beta asa ca aveti foarte mare grija cu ea, pentru cei interesati aplicatia poate fi downloadata gratuit din Cydia din repo-ul : http://apt.limneos.net/

Articolul precedentUn omagiu adus campaniei \”Get a Mac\”
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 23.05.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.