GPS Checker creste viteza de conectare la sateliti

Stim cu totii ca GPS-ul de pe iPhone este problematic, se conecteaza destul de greu la sateliti in unele cazuri, pierde semnalul destul de usor, pentru unii nu functioneaza deloc chiar si fara jailbreak, pe scurt tot felul de probleme despre care am fost intrebat si pe care le-am intampinat de-a lungul timpului.

De astazi exista o solutie pentru toate aceste probleme, solutia se numeste GPS Checker si este o aplicatie disponibila in AppStore prin intermediul careia putem sincroniza GPS-ul cu satelitii folositi pentru navigatie, iar apoi pe baza acelei sincronizari putem deschide o aplicatie de navigatie si incepe navigarea fara a astepta o resincronizare.

GPS Checker functioneaza cam asa : deschideti aplicatia, apasati butonul pentru sincronizare, lasati GPS-ul sa gaseasca semnalul si cand semnalul e indeajuns de puternic apasati stop, inchideti aplicatia, deschideti aplicatia de navigatie dorita si incepeti navigarea. Foarte simplu si usor de folosit, sper sa va fie de ajutor, insa tineti minte ca in cazul unor conditii atmosferice nefavorabile e foarte posibil ca GPS-ul sa nu functioneze deloc.

GPS Checker este disponibila pentru iPhone/iPad si poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 0.99€ de aici.