Ar putea fi WWDC-ul de anul acesta lipsit de surprize?

Un celebru analist nord american, Gene Munster,  este de parere ca Apple nu ar avea cu ce sa ne mai surprinda la WWDC-ul de anul acesta avand in vedere ca majoritatea potentialilor clienti au deja o idee in legatura cu viitorul iPhone ce urmeaza sa fie prezentat de cei de la Apple, dar si cu iPhone OS 4.0 care este disponibil de o luna jumatate.

Afirmatiile sale se bazeaza pe faptul ca au fost deja prezentate 2 protitipuri ale iPhone 4G/HD iar lumea deja se asteapta ca noul iPhone sa arate identic cu acelea, sa aiba : un procesor A4 de 1Ghz, 256/512MB RAM, o camera frontala, o noua camera de 5 mpx, LED Flash, sa fie mai substire si sa aiba o baterie ceva mai mare. Totodata detalii privind succesul tabletei iPad sunt cunoscute de toata lumea, iar o noua prezentare a cifrelor reprezentand vanzarile Apple ar fi de prisos deoarece toata lumea stie ce se intampla pe plan international cu tableta. In opinia sa singurele lucruri cu care ne-ar putea surprinde Apple ar fi anuntarea disponibilitatii noului iPhone si pentru clientii Verizon din SUA dar si un demo al viitorului Mac OSX 10.7, insa acestea sunt doar in stadiul de “dorinte”.

Facand abstractie de presupunerile de mai sus, eu cred ca Apple ne va da pe spate, again, cu un nou iPhone mai puternic decat orice smartphone de pe piata la ora actuala, un iPhone OS 4.0 cu mult mai multe functii decat cele prezentate pana acum, ne va surprinde cum de altfel a facut-o an dupa an cu fiecare prezentare. Cei de la Apple au presimtit ca lumea ar putea presupune tot ce a prezentat Gene Munster mai sus si probabil de aceea Steve Jobs a tinut sa precizeze ca nu vom fi dezamagiti de WWDC-ul de anul acesta.

Ce parere aveti, ne va da pe spate Apple cu surprize anul acesta sau nu?