iPhone 4G/HD va fi sigur disponibil in iunie!

Conform celor de la BGR, AT&T le-a comunicat angajatilor sai ca viitorul iPhone 4G/HD va fi disponibil inca din luna iunie si nu spre sfarsitul lunii cum anticipau foarte multi ci undeva pe la jumatatea lunii, la scurt timp dupa terminarea WWDC.

So Apple se grabeste sa lanseze noul iPhone deoarece prezentarea celor 2 prototipuri le-a cauzat pierderi destul de mari in sectorul vanzarilor, eu nu pot decat sa ma bucur si sa le multumesc celor de la Gizmodo ca au reusit sa forteze mana uneia dintre cele mai mari companii din lume(daca intr-adevar e asa).

Ce parere aveti, va fi disponibil noul iPhone 4G/HD inainte sau dupa jumatatea lunii iunie? Eu presim ca va fi disponibil in jurul datei de 17 iunie.

8 COMENTARII

  1. sper ca la liber va fi in jur de 430 $ cu tot cu taxe,atat am dat parca pe 2G.luati-l direct de la sursa nu de la bisnitarii nostri cu 700-1000 E.

  2. @zaone eu cred ca noul iphone o sa fie disponibil din 9 iunie……in sua iar mai departe o sa se intample ca in cazul tabletei iPad!!!

  3. Din cate imi aduc aminte anul trecut in primele luni de dupa aparitia sa oficiala la Orange, 3GS-ul nu prea era pe stoc. Era in oferta la orice Orange shop dar trebuia sa astepti saptamani pana puneai mana pe unul.

    Stoc insuficient, acestea vor fi cuvintele pe care le vom auzi o perioada la angajatii Orange!