Apple va introduce motorul de cautare Bing in Safari pentru iPhone OS

Zvonuri ca Apple intentioneaza sa introduca motorul de cautare Bing ca default in Safari pentru noul iPhone OS umbla pe internet de cateva luni bune insa TechCrunch a obtinut informatii credibile din mai multe surse dar si de la cineva pozitionat destul de sus pe lantul ierarhic, care confirma faptul ca vom avea optiunea de a folosi motorul de cautare Bing pentru cautari pe internet de pe iPhone. Totusi s-ar putea ca „decizia” de a folosi Bing ca motor de cautare pe internet sa fie luata de Apple in locul nostru deoarece zvonurile spun ca Apple intentioneaza sa introduca motorul de cautare Bing ca default pentru cautari iar Google si Yahoo sa ramana ca optiuni alternative.

Totusi se mai speculeaza ca Apple ar putea lucra la un search engine propriu care ar cauta cuvintele introduse pe toate cele 3 mari motoare de cautare si va afisa rezultatele pe care le considera cele mai relevante. Oricum ar fi eu unul prefer Google, Bing are obiceiul de a afisa rezultate total necorespunzatoare cautarilor si asta tine de o perioada buna de timp, daca Apple va decide sa impuna Bing ca motor de cautare default atunci presimt ca multa lume va fi nemultumita deoarece Bing e inca departe de popularitatea si rata de folosire pe care Google le are in momentul de fata.

Articolul precedentPentru developerii romani de aplicatii pentru iPhone
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 29.05.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.