Pentru developerii romani de aplicatii pentru iPhone

Stiu ca exista cativa developeri romani de aplicatii pentru iPad/iPhone/iPod Touch si prin acest articol as dori sa le ofer posibilitatea de a-si face cunoscute aplicatiile comunitatii utilizatorilor de iPhone, sper eu, dornica de a cumpara aplicatii bine facute si interesante.

Daca aveti o aplicatie pentru iPad/iPhone/iPod Touch interesanta si bine facuta atunci va rog sa imi trimiteti un e-mail la zaone@zaone.ro cu numele ei si un link in AppStore, iar daca eu consider ca merita sa ii fac un review si sa o prezint pe acest site atunci o voi face. Ideal ar fi sa imi lasati si un redeem code pentru ea ca sa-mi fac o idee cat mai buna, dar daca nu doriti e ok si asa. Totodata daca considerati ca ar fi in beneficiul vostru puteti lasa 2-3 coduri pentru un concurs care ar avea in prim-plan aplicatia voastra, iar in functie de redeem code-urile disponibile cativa comentatori norocosi ai acestui site vor castiga o aplicatie gratuita.

Orice fel de aplicatii sunt binevenite atat timp cat sunt utile pentru cat mai multi oameni.

Ideea din spatele acestui articol este de a ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor in promovarea aplicatiilor, nu caut sa obtin aplicatii gratuite, stiu ca ar fi fost frumos din partea mea sa-mi cumpar singur aplicatiile pe care voi le-ati propune insa din pacate nu-mi permit sa-mi cumpar aplicatii la discretie si acest site nu genereaza sumele de bani necesare pentru asemenea investitii. So, sper ca exista developeri cu aplicatii bune dornici de promovare.