Prima Pagina aplicatii Auto Shutdown pentru iPhone/iPod Touch

Auto Shutdown pentru iPhone/iPod Touch

Auto Shutdown este o noua aplicatie disponibila in Cydia prin intermediul careia puteti seta o anumita ora la care terminalul vostru se va inchide automat, o optiune pe care o regasiti in foarte multe programe pentru PC/Mac. Instalati aplicatia din Cydia apoi mergeti in Settings si veti gasi meniul cu setari pentru aplicatie, setati acolo timpul dorit pentru inchiderea terminalului si salvati, apoi iesiti din setari si tineti aparat butonul lock, va aparea meniul pentru inchiderea telefonului insa sub el va fi o bara verde, faceti un simplu drag in partea dreapta si cronometrul va porni iar la sfarsitul sau telefonul se va inchide.

Auto Shutdown este disponibila in Cydia la pretul de 1.49$.

  • fabby

    frumoas aplicatie dar era mai frumaosa daca se aprindea si la o ora setata cum are si blackberry

  • Valentin

    am inst. aplicatia , e OK , dar nu inchide telf la o ora prestabilita , ex. la 11. 34 min , , inchide telf dupa un timp de 10, 15 , 30 min , e OK si asa , era super tare daca stia si sa deschida iphone-ul ….

  • @Valentin: Pai am spus ca functioneaza pe baza unui cronometru, pui jumatate de ora si in jumatate de ora se inchide. Poate face developerul aplicatiei si o versiune care sa il deschida automat, ar ajuta la salvarea bateriei peste noapte.