SmokeScreen permite vizualizarea continutului Flash pe iPhone si iPad

Smokescreen este o noua tehnologie care permite vizualizarea continutului flash pe iPhone OS prin transformarea acestui continut in HTML5/JavaScript direct in browser, totul simplu si usor dupa cum vedeti si in video-ul de deasupra.

Smokescreen este in momentul un preview, si desi in video-ul de prezentare acea reclama se misca foarte fluent, daca veti intra pe site-ul oficial al celor de la Smokescreen veti observa ca nu orice continut flash ruleaza la fel de bine, in special jocurile/continutul video.

Nu e perfect insa e un inceput bun pentru a oferi continut flash pe iPhone OS, ramane de vazut cum se va dezvolta acest proiect open source odata cu publicarea sa. Eu sunt destul de reticent in privinta sa insa cine stie, poate in cateva luni va deveni ceva palpabil ne vom putea folosi de program pentru a vedea continut flash pe iPhone OS.

“It runs entirely in the browser, reads in SWF binaries, unzips them (in native JS), extracts images and embedded audio and turns them in to base64 encoded data:uris, then stitches the vector graphics back together as animated SVG.”

4 COMENTARII

  1. Salut

    Am o intrebare: am achizitionat un Ipad cu Wifi si vreau sa il conectez cu Iphone 3gs prin BT, si apoi sa folosesc telefonul ca modem. Se poate ?

    Multumesc