Skype 2.0 permite apeluri VoIP prin reteaua 3G

Dupa o foarte lunga perioada de asteptare, Skype va permite in sfarsit plasarea de apeluri VoIP prin intermediul retelei 3G a operatorului de telefonie si asta complet gratuit pana la sfarsitul lunii august! Odata cu introducerea acestui feature cei de la Skype au imbunatatit considerabil calitatea convorbirii dar asta din pacate ii va costa pe utilizatorii serviciilor oferite de cei de la Skype deoarece compania se gandeste sa introduca tarifarea chiar si pentru convorbirile Skype-to-Skype.

Call using your 3G connection. Skype-to-Skype calls on 3G are free until at least end of August 2010, after which there will be a small monthly fee (operator charges for data will still apply).

Apelurile prin VoIP pot fi plasate la preturi mult mai mici decat cele ale operatorilor de telefonie mobila insa spre deosebire de apelurile normale, plasarea unui apel prin VoIP necesita o conexiune la internet WiFi si mai nou 3G.

Eu unul sunt foarte bucuros ca Skype a introdus acest serviciu, sper sa o faca cat mai multe companii pentru a avea o oferta cat mai mare disponibila.

Articolul precedentFuel Lite – o carcasa cu baterie pentru iPhone
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 30.05.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.