Fuel Lite – o carcasa cu baterie pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qi0MVxNo89Y[/youtube]

Fuel Lite este un nou accesoriu de la Case Mate pentru iPhone 3G/3GS ce consta intr-o carcasa dotata cu o baterie care, dupa spusele creatorilor, va dubla autonomia bateriei terminalului vostru datorita capacitatii bateriei incluse in carcasa. Cei de la Case Mate sustin ca Fuel Lite este foarte subtire, este construita dintr-un derivat de silicon pentru a sustine un eventual impact si nu va da un aspect neplacut telefonului vostru, totusi veti vedea in pozele de mai jos ca dubleaza grosimea telefonului.

Spre deosebire de alte carcase de genul acesta, Fuel Lite are la baza carcasei 3 indicatori care va atentioneaza cat anume din bateria de rezerva aveti disponibila insa sub acesti 3 indicatori aveti un buton de Power care va da posibilitatea de a porni/opri alimentarea din bateria de rezervar, iar asta e un feature foarte important care nu exista la alte accesorii de acest gen.

Iata feature-urile Fuel Lite :

  • Design subtire al carcasei;
  • Cantareste mai putin de 50gr;
  • Bateria de rezerva are o capacitate de pana la 850mah;
  • Buton de Power On/OFF si indicatori ai nivelului bateriei de rezerva;
  • Protejeaza carcasa terminalului vostru de lovituri;
  • Include un slot Micro USB prin care puteti incarca bateria de rezerva dar si sincroniza terminalul;
  • Acces la toate porturile si butoanele.

Pentru cei interesanti carcasa Fuel Lite este disponibila aici pentru 50$ si in Europa aici pentru 60€.

Articolul precedentCut My SIM – fa propriul MicroSIM
Articolul următorSkype 2.0 permite apeluri VoIP prin reteaua 3G
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.