PingChat 2 update disponibil

PingChat 2 este o aplicatie de instant messaging care va da posibilitatea de a comunica cu prietenii vostri simplu si usor folosind reteaua PingChat, iar spre deosebire de alte aplicatii de instant messaging PingChat functioneaza doar cu ajutorul unui ping ID fara a fi nevoie sa va conectati/deconectati de fiecare data cand deschideti aplicatia.

Acesta este feature-ul principal care diferentiaza PingChat 2 fata de alte aplicatii de instant messaging, in rest aceasta aplicatie are aproape orice feature pe care il gasiti intr-o alta aplicatie existenta in AppStore in momentul de fata. Versiunea 2 a PingChat aduce chat-ul, mesaje de confirmare, suport multimedia pentru fotografii, videoclipuri, note vocale, contacte, si integrarea aplicatiei Maps care va da posibilitatea de a sti oricand unde sunt prietenii vostri.

PingChat 2 este disponibila in AppStore gratuit si o puteti descarca de aici.

Articolul precedentAsus Eee Pad, iPad killer sau nu?
Articolul următorApple anunta ca a vandut peste 2 milioane de iPads
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.