Asus Eee Pad, iPad killer sau nu?

Zilele acestea se desfasoara conferinta internationala Computex la care cei mai mari producatori de componente electronice din lume vin sa isi prezinte produsele. Printre acestia desigur se numara si Asus care anul acesta a venit cu o tableta foarte interesanta, Asus Eee Pad, pe care o puteti vedea in video-ul de mai sus.

Asus Eee Pad ruleaza o versiune modificata a Windows 7 care arata destul de interesant insa din pacate cele 2 modele, de 10 respectiv 12 inch, nu erau chiar pregatite din punct de vedere software pentru Computex-ul de anul acesta, oricum pare a fi foarte rapida doar dupa modul in care deschide aplicatiile. Din punct de vedere al design-ului tableta arata foarte bine, destul de asemanator cu tableta iPad insa spre deosebire de aceasta Asus Eee Pad vine cu un accesoriu destul de interesant, o tastatura functionala la care puteti conecta tableta si astfel o transformati intr-un mini laptop.

Se zvoneste ca tableta ar avea un procesor Intel Cored 2 Duo si un chip grafic Nvidia Tegra, un ecran capacitiv, un webcam pentru video conferinte, un ecran capacitiv si o baterie care ar putea sa aiba o autonomie asemanatoare cu cea a tabletei iPad, adica aproximativ 10 ore de functionare.

Ce parere aveti despre aceasta tableta? Mie unul mi se pare foarte interesanta, ramane de vazut si la ce pret va fi disponibila.