Prima Pagina aplicatii Prince of Persia : Warrior Within disponibil in AppStore

Prince of Persia : Warrior Within disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CroOlJ3XJf8[/youtube]

Prince of Persia : Warrior Within este in sfarsit disponibil in AppStore, aceasta versiune a jocului este o portare destul de fidela a versiunii pentru console care exista pe piata de aproximativ 2 ani de zile. Prince of Persia : Warrior Within este impartit pe 12 nivele care ne poarta din cala intunecata a unei corabii pana in palatele gigante din Persia, fiecare nivel fiind plin de inamici, capcane si secrete pe care noi trebuie sa le descoperim/depasi pentru avansa in joc.

Din punct de vedere al graficii, Prince of Persia : Warrior Within nu sta chiar atat de rau, cei de la Gameloft au reusit sa puna la punct un engine grafic mai mult decat bun care pune accent pe detaliile environment-ului insa pastreaza un framerate decent care permite jucarea pe oricare dintre iDevices.

Pentru cei interesati Prince of Persia : Warrior Within poate fi cumparat din Ro AppStore pentru 7.99€ de aici.

 • Aurelius

  pai cum vine asta: "Din punct de vedere al graficii, Prince of Persia : Warrior Within nu sta chiar atat de rau, cei de la Gameloft au reusit sa puna la punct un engine grafic mai mult decat bun" . spune-ne doar ca arata bine si o sa intelegem 🙂

  nu l-am jucat inca, dar sunt adeptul jocurilor simple pe telefon. daca vreau sa joc ceva mai complex, instalez pe PC jocul pt o experienta completa – vezi Split/Second, Assassin's Creed, Splinter Cell: Conviction, Rayman etc.

 • Vlad

  aici nu prea am inteles nici eu..

  nu sta chiar rau.. adica e mediocru dpdv al graficii?

 • Andrei

  Adica are o grafica 75/100 🙂

 • bodoo69

  There is a little menu problem on Prince of Persia. The game will be removed from the App Store & we'll let you know as soon as it's fixed

  (gameloft – twitter)