blacksn0w portat pe iPhone OS 4.0 beta 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZlewvG56t3I[/youtube]

Mai sus aveti un video in care este demonstrata functionalitatea solutiei de decodare blacksn0w pe iPhone OS 4.0 beta 4 jailbroken pe un iPhone 3GS. Dupa cum vedeti este necesar baseband-ul 05.11.07 pentru ca blacksn0w sa functioneze si desigur aplicarea patch-ului blacksn0w. Scrie si in video, repet si eu : aceasta versiune a blacksn0w are destul de multe buguri, e instabila si nu e inca gata pentru a putea fi folosita de oricine, cel care a modificat blacksn0w ne roaga sa asteptam solutiile oficiale de decodare de la Dev Team si eu unul sunt de acord cu el!

Din pacate aceasta versiune de blacksn0w nu poate fi folosita pentru o decodare permanenta, daca dati reset sau inchideti telefonul va trebui sa reaplicati patch-ul, deci e practic o decodate tethered deocamdata insa cu siguranta se va gasi o metoda de a o face permanenta.

La sfarsitul video-ului exista un link pentru a downloada versiunea modificata a blacksn0w si desigur cateva instructiuni pentru aplicarea sa insa eu va recomand sa asteptati linistiti lansarea oficiala a iPhone OS 4.0 si solutiile de decodare/jailbreak ale Dev Team si geohot, solutii pe care cu siguranta le veti gasi aici.