Google Goggles in curand pe iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hhgfz0zPmH4[/youtube]

Google Goggles este o aplicatie prin intermediul careia puteti obtine informatii despre diferite obiecte din lumea reala dintr-o simpla poza facuta acestora cu ajutorul camerei telefonului vostru. Cu ajutorul Google Goggles puteti obtine informatii privind : cladiri, poduri, repere, coduri de bare, logo-uri, text, carti de vizita si diferite informatii pentru anumite produse cum ar fi carti sau DVD-uri.

Prin intermediul acestei aplicatii puteti spre exemplu sa faceti o poza Casei Poporului iar aplicatia va cauta pe internet si va va afisa toate informatiile relevante referitoare la Casa Poporului, iar operatiunea asta poate fi repetata cu oricare dintre exemplele date de mine mai sus. In momentul de fata Google Goggles nu este compatibila cu iPhone OS insa in cadrul unei conferinte despre Augmented Reality ce a avut loc in California saptamana trecuta un project manager de la Google a anuntat ca versiunea pentru iPhone a acestei aplicatii este in lucru si va fi disponibila in curand in AppStore.

Aplicatia este absolut geniala si extrem de utila in special pentru cei care calatoresc foarte mult, din pacate insa nu stiu cat de utila va fi pentru noi romanii..

7 COMENTARII

  1. Cam degeaba aplicatia asta… nu prea ii vad sensu', si in plus trebuie sa ai net tot timpu' pe iPhone. Ca citeste carti de vizita, asta si alte aplicatii fac, ca pui cartea aia la camera, poi mai bine scrii pe Google cum se numeste carte , deci ii praf.

  2. El crede ca daca el are net permanent , au toti ! 😐 Deci dupa spusele lui , cei care nu avem net permanent, suntem "dobitoci care se afla in treaba" !