iPhone 4 va filma video de calitate 720p

8

In cazul in care ati lipsit de la tot ce s-a discutat in legatura cu noul iPhone 4 va anunt acum ca noua bijuterie prezentat de Apple va permite inregistrarea de video in continut 720p HD cu noua sa camera de 5 megapixeli. Pe langa noua camera de 5 megapixeli iPhone 4 are si un LED Flash, pe scurt este exact ca prototipul prezentat de toata lumea si din punct de vedere hardware este identic cu tot ce s-a prezentat pana acum despre respectivul prototip.

Camera noului iPhone 4 va permite filmarea video in continut HD 720p la 30 fps insa va avea inca 2 optiuni pentru setarea calitatii video, 360p si 540p, optiuni care cel mai probabil au fost introduse pentru o mai buna compatibilitate cu YouTube si modul in care sunt afisate filmele pe acest site.

Odata cu noile functii hardware si software Apple va introduce si o noua aplicatie denumita iMovie care va permite utilizatorilor sa editeze filmele inregistrate cu camera telefonului, insa aceasta aplicatie nu va fi sub nici o forma gratuita, ea va costa 4.99$ si va trebui cumparata din AppStore. iMovie va replica functionalitate aplicatiei din Mac OSX, deci veti putea face aproximativ aceleasi lucruri pe care le faceati in Mac OSX direct in iPhone.

Asteptam de mult camera de 5 megapixeli cu capacitatea de a filma continut HD 720p, Apple nu s-a grabit sa ne-o ofere insa acum o avem disponibila si veti vedea cat de bine arata pozele si filmele facute cu iPhone 4 imediat ce acesta va fi disponibil in SUA.