Tarile in care iPhone 4 se vinde decodat

iPhone 4 va fi lansat pe 24 iunie in 5 tari de pe glob : SUA, Franta, Germania, Marea Britanie si Japonia iar din iulie acestor 5 li se vor adauga inca 22 de tari apoi intre august si septembrie inca 44. Din pacate Romania intra in ultima categorie deci vom avea iPhone 4 disponibila in Romania cel mai devreme in luna august, existand totodata posibilitatea ca lansarea sa se amane pentru septembrie luand in calcul posibilele probleme de stoc.

Avand in vedere ca eu personal, si stiu ca sunt multi printre voi care gandesc la fel, nu doresc sa astept pana cand va pune in vanzare Orange iPhone 4 oficial in Romania, as dori sa il iau din strainatate nou si decodat din fabrica. In aceasta idee ma orientez in primul rand spre Italia deoarece stiu ca acolo iPhone 4 va  fi comercializat 100% indiferent de unde e cumparat, dar totusi as dori sa stiu si alte tari in care iPhone 4 se vinde decodat si eventual daca livreaza o comanda in Romania. So va rog pe voi, cei care aveti cunostinte despre tarile/magazinele are vand iPhone 4 decodat in Europa sa le impartasiti cu noi.

V-as ruga sa nu oferiti informatii eronate pentru ca acest articol va fi citit de foarte multi oameni si nu as vrea sa se creeze o stare de confuzie atat pentru toti cei care citesc acest articol cat si pentru mine.