Prima Pagina iPhone 4 Video : test de rezistenta pentru HTC EVO 4G

Video : test de rezistenta pentru HTC EVO 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eeoAl-94bks[/youtube]

HTC EVO 4G este un smartphone destul de interesant, foarte bine dotat din punct de vedere hardware si cu siguranta un competitor pentru iPhone 4, doar pe piata americana deoarece se comercializeaza exclusiv prin reteaua Sprint care are acoperire 4G in SUA.

Observati din video cat de rezistent e ecranul HTC EVO 4G si nu pot decat sa imi doresc ca ecranul iPhone 4 sa fie la fel de rezistent, cu ocazia asta as putea renunta la a-mi cumpara o folie InvisibleSHIELD insa din pacate ma indoiesc ca se apropie macar pe jumatate de performanta HTC EVO 4G. Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu insa HTC HD2 a fost supus unui asemenea test acum cateva luni si rezultate la fel de bune, iar eu sincer sa fiu sunt impresionat de calitatea produselor HTC.

 • Andrei Bejan

  la cat de dotat si capabil iPhone-ul nu cred ca e cazul sa mai cereti si un ecran blindat la el. Eu unul sunt sigur ca e destul de rezistent iar cu o folie ishield te-ai asigurat pentru orice cazatura normala. Eu am avut 3gs si l-am scapat de multe ori pe gresie, pe strada etc…si nu a avut absolut nimic.

 • volt

  nu e extraordinar de dotat…besides in momentul in care detii un tel cu ecran de 4.3 nu prea mai vrei sa te intorci la cv mai mic…pacat ca nu o sa apara in europa htc evo:-<

 • Bobo

  nu prea vad eu sa apese pe miscari… si daia nu ii se intampla nimik ca daca te apesi cu o cheie pe orice ecran il farami :))

 • Volt
 • adrian

  @Bobo:

  si eu am observat aceiasi chestie in video. cand dadea cu lama tel statea pe suportul lui , dupa a pus si el mana sa tina putintel !

 • REDman

  poti sa faci toate lucrurile pe care le-a facut cu htc-ul si cu un iPhone, si rezultatul o sa fie acelasi=>nici o zgarietura. pe cand ecranul de la dell…e cu totul alta poveste, se vede clar cum il loveste…..si referitor la hardware-ul de la htc..da, este destul de bun, insa htc a dezamagit intotdeauna la baterie. personal am avut cateva htc-uri (inceptand de la primul touch, diamond, touch pro, g1, magic si hero) si sunt varza, sincer, la baterie. o zic din experienta personala

 • macelaru73

  @REDman:

  Pai si Iphone-ul sta bine la baterie? Iti spun eu ca nici un tel nou nu o sa stea bine la baterie decat daca il tii in stand-by.

 • REDman

  da, pe mine ma tine mai bine, spre exemplu, cu iPhone 3G pe care il am stau fara grija o zi intreaga, ma tine fara nici o problema, pe cand la toate HTC-urile aveam problema…la Magic chiar si la jumatatea zilei trebuia sa il incarc. le foloseam la fel de mult, iPhone chiar mai mult…mai ma si joc, etc…pe toate aveam cam aceiasi "consumatori"adica 2 conturi de mail cu fetch la o ora sau 2, 3g activat numai la nevoie (pe iPhone il tin chiar activat si toata ziua), ceva muzica, browsing pe 3g sau wifi. si in plus la HTC EVO nu imi place ca este mult prea mare..m-am jucat putin cu un HTC HD2 si mi se pare enorm. mai bine imi iau un telefon mai ieftin si un iPad, macar stiu un lucru :P…

 • nush c sa zik concret…dar sunt sigur ca htc acesta este mult mai performant decat iphone 4 orice ar spune altceva,altcineva oricum nu la-s crede…bateria nush …habar nu am cat tine nici la unu nici la altu…dar mi se mare suuppeerrr telefonuu!!!