iPhone 4 la Orange in cateva saptamani

Orange tocmai a postat pe site-ul sau un formular prin care toti cei interesati de iPhone 4 se pot inscrie pentru a fi anuntati cand noul terminal al celor de la Apple va fi disponibil la Orange. Intrati pe site, completati formularul cu toate datele si lasati o adresa de e-mail iar cand Orange se va decide sa ne ofere informatii privind deschiderea pre-comenzilor pentru iPhone vom fi anuntati.

Anul trecut Orange a deschis un formular asemanator pentru iPhone 3GS cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala in Romania si eu sper ca povestea sa se repete si anul acesta iar Orange sa deschida pre-comenzile pentru iPhone 4 in luna iulie. Anul trecut pre-comenzile au putut fi introduse cu o aproximativ o saptamana inainte de lansarea oficiala in Romania asa ca situatia s-ar putea repeta si anul acesta.

Totusi trebuie luat in calcul si faptul ca Romania ar putea primi iPhone 4 in al 3-lea val de lansari adica august – septembrie deci acest formular ar putea fi o incercare a celor de la Orange de a atrage o parte din cei care se grabesc sa isi achizitioneze un iPhone 4 din strainatate.

Oricum ar fi, eu unul salut initiativa celor de la Orange si astept ca si voi informatii noi cat mai curand!