Prima Pagina Apple iPhone 4 la Orange in cateva saptamani

iPhone 4 la Orange in cateva saptamani

Orange tocmai a postat pe site-ul sau un formular prin care toti cei interesati de iPhone 4 se pot inscrie pentru a fi anuntati cand noul terminal al celor de la Apple va fi disponibil la Orange. Intrati pe site, completati formularul cu toate datele si lasati o adresa de e-mail iar cand Orange se va decide sa ne ofere informatii privind deschiderea pre-comenzilor pentru iPhone vom fi anuntati.

Anul trecut Orange a deschis un formular asemanator pentru iPhone 3GS cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala in Romania si eu sper ca povestea sa se repete si anul acesta iar Orange sa deschida pre-comenzile pentru iPhone 4 in luna iulie. Anul trecut pre-comenzile au putut fi introduse cu o aproximativ o saptamana inainte de lansarea oficiala in Romania asa ca situatia s-ar putea repeta si anul acesta.

Totusi trebuie luat in calcul si faptul ca Romania ar putea primi iPhone 4 in al 3-lea val de lansari adica august – septembrie deci acest formular ar putea fi o incercare a celor de la Orange de a atrage o parte din cei care se grabesc sa isi achizitioneze un iPhone 4 din strainatate.

Oricum ar fi, eu unul salut initiativa celor de la Orange si astept ca si voi informatii noi cat mai curand!

LIKE
Articolul anteriorAplicatii gratuite sau la pret redus 16.06.2010
Urmatorul articolPretul iPhone 4 in Romania la Orange