iTunes 9.2 disponibil UPDATE 2

iTunes 9.2 este din acest moment disponibila pentru download, aveti grija sa NU faceti update deocamdata la aceasta versiune de iTunes pentru ca exista posibilitatea sa pierdeti jailbreak-ul in special daca acestea a fost facut cu Spirit. Mesajul de avertizare a venit de la iH8sn0w si deocamdata nu exista nici un fel de informatii cu privire la posibilele probleme ce le-ar putea cauza iTunes 9.2 insa va recomand si eu sa nu instalati iTunes 9.2 pana nu confirma MuscleNerd ca totul e ok.

Se pare totusi ca iTunes 9.2 permite utilizatorilor sa faca restore la iOS 4.0 GM din Windows, totusi deocamdata nu faceti update!

Iata ce aduce nou iTunes 9.2 :

  • Sync and read books with iPhone or iPod touch with iOS 4 and iBooks 1.1
  • Organize and sync PDF documents as books. Read PDFs with iBooks 1.1 on iPad and any iPhone or iPod touch with iOS 4
  • Organize your apps on your iOS 4 home screens into folders using iTunes
  • Faster back-ups while syncing an iPhone or iPod touch with iOS 4
  • Album artwork improvements make artwork appear more quickly when exploring your library

UPDATE : iH8sn0w confirma ca folosirea iTunes 9.2 cu un telefon ce are jailbreak facut cu Spirit duce la un boot loop adica telefonul vostru va boota incotinuu si va trebui sa ii faceti restore, deci NU va aventurati inca la iTunes 9.2.

UPDATE 2 : Dev Team a confirmat ca iTunes 9.2 cauzeaza probleme celor care au jailbreak facut cu Spirit si ne atentioneaza sa nu instalam iTunes 9.2. Nu se stie deocamdata daca va aparea o solutie pentru aceasta problema, totusi cei care au facut jailbreak cu PwnageTool si redsn0w pot instala linistiti iTunes 9.2.