Navigon 1.6 compatibila cu functia multitasking din iOS 4.0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35UuWv6JRYg[/youtube]

Dupa cum prea bine stiti Apple a introdus o forma de multitasking in noul iOS 4.0 iar developerii de aplicatii incep sa isi actualizeze aplicatiile pentru a fi compatibile cu cele mai importante functii din iOS 4.0. Clipul de mai sus reprezinta o demonstratie a aplicatiei de navigatie Navigon 1.6 folsindu-se de multitasking si fast app switching pentru a ramane deschisa in background cand un apel este primit in timpul folosirii aplicatiei. Observati ca aplicatia incepe sa ofere indicatii cu privire la drumul care trebuie parcurs si aceste indicatii continua sa vina chiar daca convorbirea este deschisa iar la terminarea ei aplicatia este automat deschisa si continua sa ofere indicatii ca si cum nimic nu s-ar fi inchis.

Navigon este doar prima dintre aplicatiile de navigatie care va avea aceste functii, stiu ca multi dintre voi se plangeau ca atunci cand primeau un telefon aplicatia se inchidea si trebuiau sa reia tot procesul de calculare a traseului de la capat, ei bine acum problema a fost rezolvata si tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati actualizarea aplicatiilor voastre de navigatie pentru a beneficia de aceste functii si desigur sa instalati iOS 4.0 pe  iPhone-ul vostru.

Articolul precedentProbleme cu stocul iPhone 4 in Anglia
Articolul următorredsn0w pentru iOS 4.0 va avea cateva surprize
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.