sn0wbreeze pentru iOS 4.0 disponibil curand

Conform lui iH8sn0w sn0wbreeze, programul prin intermediul caruia puteti face un custom firmware 4.0 jailbroken din Windows, va fi disponibil la doar cateva zile dupa lansarea oficiala a iOS 4.0 de luni. Prin intermediul acestui custom ipsw veti putea face upgrade la iOS 4.0 fara sa updatati baseband-ul si veti putea folosi fie ultrasn0w fie blacksn0w pentru a face decodarea in functie de baseband-ul pe care il aveti.

Desigur ca acest interval de timp este doar estimativ si se bazeaza pe faptul ca iOS 4.0 final va avea aceleasi gauri de securitate ca si iOS 4.0 GM, insa daca versiunea finala va avea acele “gauri” inchise atunci aparitia unei solutii de jailbreak s-ar putea sa dureze ceva mai mult decat anticipeaza toata lumea.

Va reamintesc inca o data sa nu faceti update la iOS 4.0 imediat ce apare pentru ca veti updata baseband-ul si nu il veti putea decoda pana apare un alt soft de decodare.

4 COMENTARII

  1. ok…as vrea sa incerc ios4…cu sau fara jailbreak…dar vreau sa incerc…eu acum am un 3gs neverlocked jailbrekuit pe 3.1.3…daca am SHSHs salvat(3.1.3) voi putea face downgrade de la ios4 la 3.1.3 si ulterior jailbreak ? (in caz ca nu imi place cum se misca ios4…sau daca chiar nu pot fara jailbreak).multumesc anticipat,astept raspuns:)