Prima Pagina baseband Pot fi decodate baseband-urile din iOS 4.0 si iPhone 4?

Pot fi decodate baseband-urile din iOS 4.0 si iPhone 4?

Astazi MuscleNerd a confirmat ca baseband-ul din iOS 4.0 poate fi decodat si exista posibilitatea ca si iPhone 4 sa poata fi decodat desi are un baseband chip complet nou si desigur un baseband software nou. Desi MuscleNerd a confirmata ca iOS 4.0 poate fi decodat va avertizez ca exista posibilitatea ca versiunea finala a iOS 4.0 sa containa modificare de care Dev Team sa nu stie si exista posibilitatea ca iOS 4.0 final sa fie lansat cu o noua versiune de baseband care sa nu contina exploit-ul descoperit de Dev Team deci exista posibilitatea sa nu scoata o solutie de decodare in acest caz.

Nu mai este mult pana luni insa eu va recomand sa fiti pregatiti pentru orice.

 • bobby

  SUNT CURIOS CE VA FI CU 3GS-UL MEU CU BASEBAND 5.12.01.Am mai intrebat si intr-o postare anterioara: credeti ca aplicatiile care merg acum pe 3.1.3 , vor merge si pe OS 4.0?

 • Cond0r

  Din câte știu eu, unul sau mai mulți membrii Dev Team lucrează la Apple ( de aici si motivul pentru care nu își arată fetele )

  Chiar dacă va avea un baseband nou, mai mult ca sigur ca exploitul funcționează. Altfel nu cred ca ar fi confirmat.

  Eu as vrea un baseband nou. (care sa poată fi decorat imediat )

  Am observat ca, in momentul in care nu ai semnal 3G bun telefonul se incalzeste, iar bateria se descarca mult mai rapid (cu 3G dezactivat , mă tine mult mai mult bateria fata de 3.1.3)

  Când aveam 05.12.x nu se manifesta la fel. (in aceeași zona, telefonul se icalzea după o lunga utilizare. Vb de navigarea pe internet )

 • @bobby: Ti`am raspuns in celalalt articol.
  @Cond0r: Oficial nu sunt informatii care sa confirme ca anumiti membri din Dev Team lucreaza la Apple insa eu sunt sigur ca au cel putin persoane apropiate care lucreaza la Apple.
  Fiecare baseband update imbunatateste si performanta de conectare la internet/WiFi si calitatea semnalului, nu e o regula dar in general se aduc imbunatatiri.