Furnizorii ecranelor iPhone 4 sunt de vina pentru stocul mic

Se pare ca istoria se repeta pentru Apple si ecranele noilor iPhone 4 sunt cauza problemelor de stoc prin care trece Apple in aceasta perioada, spun ca istoria se repeta deoarece Apple a avut in fata aceeasi problema si in cazul tabletelor iPad. Conform unor surse furnizorii de ecrane LCD pentru iPhone 4 nu reusesc sa faca fata cerintelor impuse de Apple si estimarile initiale conform carora Apple ar produce 4 milioane terminale iPhone 4 pe luna s-au redus la jumatate astfel ca in momentul de fata Apple produce doar 2 milioane terminale iPhone 4 pe luna si in cazul acesta se explica de ce compania a terminat stocul disponibil in doar 2 zile de la deschiderea pre-comenzilor.

Aceleasi surse sustin ca problema vine de la LG, principalul furnizor de ecrane pentru Apple, care nu poate face fata unei asemenea productii insa este intr-un proces de modernizare care se va termina undeva pe la sfarsitul verii iar de atunci productia va creste si se presupune ca si stocurile Apple vor fi suficiente pentru toata lumea.

Din pacate in Canada lansarea iPhone 4 a fost amanata pana la sfarsitul lunii iulie si exista posibilitatea ca o solutie asemanatoare sa fi fost deja adoptata si pentru restul tarilor in care iPhone 4 ar fi trebuit sa fie lansat in luna iulie.

5 COMENTARII

  1. V-am spus eu ca nu au suficiente si asta deoarece trebuie sa testeze prin presare (ca in video de prezentare) fiecare ecran ca sa fim siguri ca e tzeapan… si rezista la tavaleala…

  2. @glm: Glumesti…

    Intradevar de fiecare data cand apple a iesit cu un produs nou anumite tehnologii erau la limita superioara a tehnologiei actuale, dzr asta e un lucru bun fiindca de fiecarer data a impins industria sa faca un pas mare inainte… Pas care probabil l-ar fi facut dar la cativa ani departare. Chiar daca trebuie sa suferim putin acum eu zic ca e un lucru bun.