PwnageTool 4.1 disponibila

PwnageTool 4.01 tocmai a fost lansata de Dev Team, noul update aduce compatibilitate cu aplicatia iBooks, practic Dev Team a implementat aceeasi rezolvare ca si in cazul redsn0w, deci daca nu aveti nevoie de aplicatia iBooks atunci nu aveti de ce sa luati aceasta noua versiune de PwnageTool.

Tutorial care va invata cum sa faceti un custom ipsw cu PwnageTool 4.01 gasiti aici.

PwnageTool 4.01 poate fi downloadata de aici :
[download id=”59″]

20 COMENTARII

  1. salut tot incerc cu un 3gs 3.1.3 care e blocat pe emergency call si nu merge , e bootroom vechi am incercat sa fac custom dar nu-l pot incarca ..imi da eroare 1600 sau 1604 am incercat sa-l dai restore si pe mac si pe pc .ms

  2. Cand vreau sa fac jailbreak la un 3gs cu 4.0 de pe un MAC imi da eroare Pwnage tool-ul cand incarca versiunea de soft ''iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw'' :

    WRONG BUNDLE FIRMWARE SELECTED

    Aveti idee de ce ?

    Am descarcat de 2 ori vers de soft si Pwnage tool 4.0 si 4.01.

    Merci

  3. Daca am un 3GS cu bootloader vechi, si i-am facut update la 4.0 prin Itunes, cu ce ma sfatuiti sa fac jailbreak, si cum? Mentionez ca am incercat s-i fac restore si sa-i bag o imagine custom 4.0 dar imi da eroare, ..la fel si daca il bag in DFU sau in recovery. Multumesc.

  4. Nu, nu este; este descarcat de pe siteul tau, nu e GM; L-am descarcat de si de pe iclarified.

    Mai e o chestie ciudata. Tel este neverlocked. Cu toatea astea, dupa ce i-am facut activare cu un sim de Orange …nu mai are semnal decat cu SIM de Orange !!! Tel l-am vazut inainte de update de la 3.1.3 la 4.0 functionand cu SIM de Vodafone !

    F…f ciudat

  5. Tot nu mam lamurit atunci acel PWnage tool 4.1 pt ce mai are acea optiune de activare iphone ?Am bootroom vechi exact cum zice ..

  6. apropo de activare…ia uitati peste ce am dat….se lauda ca ar activa tot ce misca…ne bagam mai multi si iesim mai ieftin? (e 25$ transportu, 3-5 zile livrare…daca bagam mai multe, impartim transportul…)

    chiar daca iese un JB cu activare, eu parca as prefera sa am o cartela care sa faca treaba de fiecare data…si sa pun din JB cat mai putin…

  7. Zaone ,spune-mi pls cum aflu daca Iph meu 3g 16Gb firmware 3.1.3 baseband 05.12.01,are bootrom nou sau vechi?As vrea sa fac upgrade la 4.0 si nu stiu daca pot cu Pwnage tool 4.01(jailbreak) si unlock apoi cu ultrasn0w?!?!???Multumesc anticipat!

  8. Pentru ca sa il upgradezi la 4.0 e simplu:

    1. Backup prin iTunes;

    2. Upgrade prin iTunes la 4.0;

    3. Porniti redsn0w_win_0.9.5b5-4 si cititi detaliile de acolo (veti avea nevoie si de iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw)…

    4. Faceti restore folosind iTunes; (Fiti fara griji ca nu se strica nimic)

    5. Instalati ultrasnOw, folosind Cydia.

    Piece of cake! 😉