Problemele cu semnalul iPhone 4 au o rezolvare

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPJ0AWAFCJI[/youtube]

Astazi v-am prezentat informatii privitoare la problemele pe care unii proaspat posesori de iPhone 4 le au cu semnalul in principal datorita acoperirii partii din stanga jos a telefonului. S-ar parea ca aceste probleme au si o rezolvare, aceasta reprezentand montarea unei carcase, chiar si de iPhone 3GS, peste telefon astfel incat suprafata din stanga jos a telefonului sa nu intre in contact direct cu mana voastra. Tehnica aceasta o aveti demonstrata in clipul video de mai sus si dupa cum prea bine vedeti chiar functioneaza, totusi e doar o rezolvare pentru moment si nu prea eleganta poate.

Exista posibilitatea ca Apple sa fi stiut de aceste probleme si carcasele Bumper sa fi fost special facute de cei de la Apple pentru a masca aceasta problema a telefonului. Pe de alta parte nu toti utilizatorii de iPhone 4 reclama asemenea probleme si persoane din interiorul Apple ar fi declarat ca aceasta problema ar putea fi rezolvata printr-un software update insa eu unul sunt cam sceptic.

Pe mine problemele acestea m-au determinat sa nu imi cumpar un iPhone 4 din strainatate, voi astepta pana il aduce Orange pentru ca e mai simplu sa trimiti un iPhone in garantie in Romania decat in alta tara, sau sa nu-l trimiti deloc daca il cumperi prin cineva.

UPDATE : Se pare ca existe si metode mai “originale” de a rezolva problema. Thanks adi.