iPhone 4 merita cumparat sau nu?

Daca cititi zaone.ro atunci sigur sunteti la curent cu problemele pe care iPhone 4 le are, fie ca sunt cu ecranul care prezinta anumite pete galbene sau albe fie ca sunt cu semnalul care scade subit daca telefonul este tinut dintr-o anumita pozitie. Probabil multi dintre voi se intreaba acum daca iPhone 4 merita cel putin 600€ in conditiile in care exista posibilitatea sa apara probleme de genul asta chiar din momentul in care il scoateti din cutie, asa ca in urmatoarele va voi raspunde eu la intrebarea din titlu.

Da, iPhone 4 are anumite probleme insa eu unul ma asteptam sa apara astfel de probleme deoarece Apple a schimbat procesul de fabricatie pentru noul model asa ca trebuiau sa fie cateva terminale nefinisate, deci eu consider normala aparitia acestor probleme. Problemele cu ecranul se rezolva de la sine imediat ce solutia folosita de Apple pentru a lipi ecranele se evapora deci putem taia asta de pe lista problemelor. Problema cu semnalul pare a fi tot de la procesul de fabricatie deoarece nu toata lumea s-a plans de existenta ei deci exista posibilitatea ca anumite terminale sa aiba instalate necorespunzator antelenele din iPhone 4 si de aceea anumite persoane au experimentat probleme cu pierderea semnalului.

Luand in considerare cele expuse mai sus eu consider ca iPhone 4 merita cumparat si asta pentru ca restul functiilor sale eclipseaza aceste mici probleme de natura tehnologica care pot fi remediate de Apple prin procesul de fabricatie iar voi puteti schimba terminalul defect cu unul nou. Totodata avand in vedere cele expuse mai sus am luat decizia de a nu imi mai achizitiona un iPhone 4 din straintate ci de la Orange deoarece in eventualitatea descoperirii unei probleme a terminalului imi va fi mai usor sa il duc in service la Orange decat sa il trimit intr-o tara straina sau mai rau daca il cumpar de la cineva nu il pot trimite nicaieri.

Voi ce spuneti, merita sau nu? Cati dintre voi si-au achizitionat deja un iPhone 4? Cum se comporta?