iHand – accesoriul cu ajutorul caruia puteti tine iPhone 4 corect

Acum cateva zile Apple ne spunea ca iPhone 4 nu are probleme cu semnalul si ca defapt utilizatorii nu stiu sa tina corect telefonul in mana iar asta duce la obturarea receptiei semnalului de catre antena telefonului. Ei bine iHand ar putea fi rezolvarea pentru toate aceste probleme, dupa cum vedeti in poza de mai sus iHand este un accesoriul destinat posesorilor de iPhone 4 care vor sa scape de grija problemelor cu semnalul.

Accesoriul este alcatuit dintr-un mulaj de lemn al unei maini umane ce are atasata o teava lunga de 24 cm asa ca puteti duce telefonul la ureche fara probleme sau daca doriti il puteti pune la urechea altcuiva fara ca acea persoana sa atinga telefonul in vreun fel. Mulajul este special facut pentru a replica fidel mana umana asa ca nu trebuie sa va temeti ca ar putea cadea jos sau ar putea sa se zgarie, practic e accesoriul perfect pentru posesorul de iPhone 4 modern!

Desigur ca acesta este doar un mock-up la adresa celor de la Apple care au facut greseala de a ne spune ca noi suntem cei care nu stim sa folosim un telefon cum trebuie.