iPhone 4 in curand la Orange

Orange a modificat astazi pagina de prezentare pentru iPhone 4 asa ca de acum avem inclus textul “in curand special la Orange” in prezentare, deci ce v-am povestit eu aici s-ar putea adeveri. Sincer sa fiu sper ca noul iPhone 4 sa ajunga cat mai repede la Orange deoarece euro a luat-o razna, astazi a ajuns la 4.32 lei si analistii spun ca in zilele urmatoare e posibil sa creasca.

Ce spuneti, va aduce Orange iPhone 4 in 2 saptamani cum am spus eu in acel articol sau va dura mai mult? Il vom putea cumpara doar cu abonament nou ori cu prelungire de abonament sau va fi si la liber?

UPDATE : A si sa nu uitam ca de pe 1 iulie vom avea TVA de 24% in loc de 19%.

14 COMENTARII

  1. mare minune sa putem cumpara in iulie iphone 4 de la orange…

    intrebare: daca il iau la liber, Orange sunt obligati sa mi-l decodeze gratis sau trebuie sa platesc in plus si pt decodare?

  2. Azi am fost la magazinul Orange sa-mi schimb cartela in MicroSIM (am adaptor).Vreau sa va spun:

    – cartela costa 5€. Se da gratis doar cu IPhone 4.

    – habar nu aveau de IPhone 4. Sperau ca va veni in Iulie, dar nu credeau ca va veni.

    In Franța, UK si Germania pe site-ul Apple termenul de livrare este de 3 saptamani.

    Deci nu cred ca va avea Orange in Ro IPhone in Iulie.

  3. Zaone , mi-a zis cineva k si-a adus din Irlanda un 3GS de 16 , si cik are iOS 4 pe el si nu se poate decoda ink , e adevarat ?? 😕

  4. nu ti-l decodeaza…am intrabat cand am fost daca va fi vandut la liber sau pret standart sau altcumva in afara de abonament si mi`au spus ca nu….incepand cu iphone 4 nu o sa mai vanda la liber pentru ca ei nu vand telefoane ci presteaza servicii cica…adica pacalesc oamenii cu abonamente uriase

  5. @fabby: Legea ii obliga sa decodeze telefonul daca e vandut la liber asa ca daca mergi la ei cu decodare si te refuza poti face plangere la ANPC/OPC iar amenda e usturatoare.

    @Diese: iPhone 3GS 8GB care e acum la vanzare vine cu iOS 4.0 preinstalat.

  6. Din informatiile mele (habar n-am cat sunt de adevarate) anul acesta expira exclusivitatea Orange,avand in vedere si faptul ca Vodafone va comercializa microsimuri ,sper sa apara Iphone si in oferta acestui operator…

  7. zaone maine imi comand unul pe apple.com/uk livrarea la un prieten. daca apare la orange pana il primesc sant un tampit si sa fie si mai ieftin atunci sant un dobitoc.

  8. Am auzit astazi, deci informatie neoficiala si nu stiu cat de credibila, ca va avea un pret apropiat de iPhone 3GS. Eu spun ca va fi in jur de 600 euro deci nu ai pierde mult.