Zvon : iPhone 4 la Vodafone?

Continutul zvonului il aveti in imaginea de mai sus, Vodafone a negat ca va aduce iPhone 4 si iPad in Romania asa ca deocamdata informatii oficiale nu exista, insa site-ul microsim.ro lansat de Vodafone saptamana trecuta pare a indica faptul ca operatorul are intentia de a aduce gadget-urile Apple pentru clientii sai.

Pareri, opinii? E doar un zvon deocamdata.

15 COMENTARII

  1. ar fi cel mai bun lucru care se putea intampla pt k va exista concuresnta intre oranger si vodafone la preturi si aasa avem dde unde alege

  2. Eu sunt client Vodafone e cand ma stiu. Dar acum as trece cu tot cu numar la Orange pentru noul Iphone 4. 3GS-ul pe care il detin l-am luat de pe net fara nici o garantie anul trecut in iulie si nu am avut nici un fel de probleme dar parca nu as risca sa fac aceeasi chestie si cu Iphone 4 :))

  3. eu am o presimtire ca spre sfarsitul anului o sa putem achizitiona iPhone 4 de la vodafone. Altfel nu vad de ce ar mai fii scos chestia cu microsimul…

  4. Tocmai mi s-a confirmat de care cineva de la Vodafone ca vor aduce Iphone 4 neverlocked pentru "anuniti clienti". Informatia a ajuns la mine "neoficial". Tot "neoficial" am sa primesc si un pret cat de curand. Am sa revin cu informatii cand am ceva sigur. :))

  5. -nu stiu ce vi se pare anormal , si anul trecut era iphone 3gs la un reprezentant vodafone din orasul meu la un pret de 3100 ron abonament si 3200 liber cel de 16gb.

  6. Nu este primul caz in care Vodafone aduce pentru clienti care au facturi foarte mari Iphone, va pot spune ca am un amic care plateste pe compania lui vreo 5000 lei/luna abonamente, anul trecut le-a spus ca se muta la Orange daca nu-i dau un iPhone 3GS, ghiciti ce s-a intamplat, i l-au adus in vreo 2 saptamani, neverlocked, ridicat de la Vodafone personal de el.

    Si nu este caz singular.

  7. @zaone: nu stiu nici eu ce inseamna exact acei "anumiti clienti". Am intrebat un prieten care e manager regional la vodafone. Mi-a spus ca imi va da informatii exacte despre posibilitatea de a achizitiona Iphone 4 de la ei si pretul la care va fi comercializat. Cand o sa am mai multe informatii o sa le fac cunoscute aici.