Comerciantii din Romania se intrec in oferte pentru iPhone 4

Dupa ce Altex si Media Galaxy(stiu ca sunt aceeasi chestie) au tinut sa ne arate ca iPhone 4 poate fi adus in Romania la rezonabilul pret de 2500 euro sau 10.300 lei, iata ca a venit randul si altor retaileri online de a se scufunda in ridicol. Se pare ca iPhone 4 este foarte popular in Romania, altfel nu imi pot inchipui cum de inca 4 magazine(unul dintre ele stiu sigur ca il are in oferta inca din ziua in care a aparut si la Altex) online s-au gandit sa ne ofere iPhone 4 la preturi mai mici decat Altex, si cu adevarat accesibile. Astfel ca pretul pentru iPhone 4 la aceste 4 magazine variaza intre :

  • 7470 lei si 7610 lei pentru iPhone 4 16GB;
  • 8804 lei si 8970 lei pentru iPhone 4 32GB.

De mentionat ca niciunul dintre magazine nu are produsul pe stoc si probabil il vor aduce doar in cazul unei comenzi ferme, defapt e si logic faptul ca nu vor aduce terminalele pe stoc deoarece exista destul de putini oameni care ar da 2000 de euro pe un telefon mobil care in Anglia sau Franta costa doar 630€.

Ca si in cazul Altex, cele 4 magazine sunt detinute de acelasi patron asa ca e explicabila apropierea dintre preturi la celelalte magazine, oricum este laudabila intentia comerciantilor romani, iar eu stiu de acum de unde sa nu mai achizitionez anumite produse.

Orange deocamdata nu spune nimic in legatura cu iPhone 4, dar de ce ar spune ceva daca Apple ne-a bagat in lista tarilor care vor primi iPhone 4 in august – septembrie, insa eu sper sa nu se scufunde in ridicol cu preturi exagerate pentru iPhone 4 la pret standard si preturi mici la abonamente de zeci de euro pe luna.